Rasmus Feilberg

21-04-16 08:55

Ny account manager hos Sergel

For at fastholde og udvikle Sergels position som en af Nordens førende CMS-udbydere, styrkes organisationen med tiltrædelsen af Rasmus Feilberg, som er ansat som salgsansvarlig for Sergel A/S.

Rasmus har solid erfaring inden for forretningsudvikling, salgsledelse og eksekvering af salgsfremmende aktiviteter, i både start ups samt i velkonsoliderede koncerner.

Rasmus er 35 år, bor i Vallensbæk med sin kæreste Malue, og sin søn Bertram. Rasmus bruger det meste af sin fritid på familien og frivilligt arbejde i den lokale fodboldklub.

Efter min første måned i Sergel er jeg meget positiv og Sergel lever til fulde op til mine forventninger. Jeg trives i den professionelle atmosfære samt med den udprægede can-do mentalitet, som gennemsyrer hele organisationen. Sergel A/S er en unik virksomhed, hvor det velkonsoliderede og entreprenørånden går op i en højere enhed. Alle medarbejdere er både ansvars- og kvalitetsbevidste, og yder hver dag sit til at Sergel kontinuerligt bevæger sig i den rigtige retning. Jeg er både stolt og ydmyg over at indgå i Sergel-familien, og ser frem til at give mit bidrag til virksomhedens fortsatte udvikling.”


« Tilbage