– ”Sergels profil og filosofi passer godt med vores, og vi forventer, at samarbejdet vil komme kunderne samt os til gode”, siger Elin Maaren, økonomidirektør i Komplett.

Fra 1. maj 2017 skal Sergel Group håndtere inkassotjenesterne for Komplett i hele Norden. Samarbejdet baseres i stor grad på en fælles forståelse for, at kunderejsen skal opleves bedst muligt, også når et køb ikke bliver betalt til tiden.

– ”Vi arbejder altid for den bedst mulige løsning for vores kunder, og det betyder, at vi er nødt til at have en differentieret tilgang til hver enkelt sag, vi behandler. Personlig opfølgning giver resultater og vores kundeservice er løsningsorienteret på vegne af både Komplett og deres skyldnere”, forklarer Sven Ingebretsen, administrerende direktør i Sergel Norge.

Ingebretsen ser frem til samarbejdet med Komplett, ikke mindst fordi at begge parter ønsker at investere mange ressourcer i nyudvikling, som skal resultere i en endnu bedre kundeoplevelse.

– ”For os som Inkassobureau er det vigtigt, at vi har automatiserede processer som enkelt integreres med vores kunders systemer. Det samme gælder for betalingsløsninger; nu kan et inkassokrav betales via en SMS”, siger Ingebretsen.

Effektive løsninger er også et grundlæggende parameter for Kompletts virksomhedsfilosofi, såvel internt som i markedet.

– ”Med denne aftale opnår vi store driftsfordele for vores 17 netbutikker i Norden”, siger Elin Maaren.

– ”Vi har kun et kontaktpunkt til Sergel, samtidigt finder vi tryghed i, at alle udestående fordringer i de nordiske lande bliver behandlet professionelt. Komplett fremhæver, at kunderejsen skal opleves enkel, også når det kommer til håndteringen af betalingsproblemer. Denne filosofi deler vi med Sergel og derfor har vi valgt deres løsninger”.

Komplett har valgt partner. Vi gør det enkelt for for dig, at gøre det samme.

Kontakt os i dag!

Telefon: 28 88 72 70 eller
kontakt-dk@sergel.com