Inkasso er, overordnet set, inddrivelse af ubetalt, forfalden gæld.

Hos Sergel kan vi overtage ansvaret i flere stadier:

  • Rykkerservice: Efter fakturaforfald kan Sergel sende rykker, enten i eget navn eller som en “white label” løsning, hvor rykkeren fremstår som et brev direkte fra virksomheden. Afhængigt af aftalen, kan der sendes en eller flere rykkere sammen med et inkassovarsel i den sidste rykker.
  • Inkasso: Efter inkassovarsel, hvorefter slutkunde gennemgår et professionelt og effektivt inkassoforløb, både udenfor og indenfor det retslige system.

Uanset hvornår Sergel overtager ansvaret, laves der en skræddersyet proces, som passer til netop din virksomhed. Med mange års erfaring og et stort antal inkassosager hvert år, ved vi hvilke tiltag, der ender i betaling hos den enkelte slutkunde.

Målet er altid at øge sandsynligheden for at slutkunden betaler og genoptager sit kundeforhold. Dette opnår vi ved at gøre det nemt for vores slutkunder at betale deres udestående, både ved at tilbyde gode online løsninger men også ved at være tilgængelige med svar på eventuelle spørgsmål og ved at behandle alle slutkunder med respekt.

Vores ansatte er veluddannede og i stand til at træffe gode beslutninger, som kommer vores kunder og slutkunder til gode.

Hvordan laves en inkasso-aftale ?

Hos Sergel har vi ingen standardløsninger.

Vi skræddersyer altid efter din virksomheds behov og har derfor brug for at vide, hvad der er vigtigt for din virksomhed. Typisk vil vi mødes og kortlægge, hvilke udfordringer I har i virksomheden og hvordan I ønsker dem løst. Vi vil så bruge vores erfaring på at komme med en løsning, der forbedrer din virksomheds processer ift. inddrivelse og sammen bliver vi enige om en god aftale, der øger jeres cash-flow og giver en bedre bundlinje.

I løbet af forløbet vil vi gennemgå jeres og vores værdier ift. kundefastholdelse, kunderejsen, bæredygtighed m.v. samt sikre at en implementering foregår så hurtigt og gnidningsløst som muligt. Fleksibilitet i forhold til overførsel af sager gør, at det er nemt at skifte til Sergel fra en anden inkasso-partner.

Valg af inkasso-partner

Hos Sergel tager vi vores ansvar som inkasso-leverandør meget alvorligt. Vi har naturligvis en inkasso-licens, følger inkassoloven samt god inkassoskik. Derudover har vi en mission om at udvise stor respekt for de mennesker, som vi er i kontakt med og vi arbejder for at gøre det nemt at komme i kontakt med os, enten ved hjælp af gode intuitive selvbetjeningsløsninger eller per telefon, hvor vores sagsbehandlere er uddannet i at sørge for den bedste betjening, til gavn for både kunder og slutkunder.

Læs mere om inkasso her.

Er du interesseret i at høre mere om en aftale,  kan du kontakte Sergel på mail: salg-dk@sergel.com eller tlf.: +45 8233 7070.