Telebranchen

Vi er specialister i kreditstyring inden for Telebranchen. Det er en branche med hård konkurrence, prispres og begrænset vækst. Det gør Sergels rolle som partner inden for kredit- og skadeshåndtering endnu vigtigere.

Vil du arbejde med specialister?

Vores medarbejdere har samlet flere 100 års erfaring med at styre hele kreditprocessen lige fra kreditvurdering til inkasso og køb af tilgodehavender.  Dette og dedikerede teams giver os unik viden og langt de fleste data omkring, hvordan vi bedst behandler kunder, giver kredit og modtager betalinger.

Hvad sker der lige nu?

Vi har fingeren på pulsen i telebranchen. Ved at håndtere en kæmpe mængde af kreditbeslutninger og inkassokrav ser vi, hvordan markedet udvikler sig. Vi har et detaljeret billede af de yngre mennesker, der har svært ved at betale, svindelrisikoen forbundet med mobiltelefoner, og at målrette mod gentagne dårlige betalere kan være meget effektivt til at reducere kredittab. Vil du vide mere om de trends vi ser, så book et møde med os!

Ønsker du at vi kontakter dig?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenunder, så hører du fra os. Denne kontaktvej er for dig som er interesseret i at høre mere om Sergels services. Hvis du har modtaget et inkassopåkrav fra os, kan du ikke bruge formularen, men kan istedet logge på min sag, og sende os en besked der fra.