Din partner i hele kreditprocessen

Vi er eksperter i alle dele af kæden lige fra kundevalg via faktura- og reskontrostyring til inkasso og betaling. Oplev sikkerheden hos en fuld serviceudbyder.

Vores services og produkter

Vi tilbyder services som sikrer en en god proces for både dig og dine kunder. Vi går langt for at finde de gode løsninger.
Læs mere

Hvorfor vælger kunder os

Vi er eksperter i alle dele af kæden, fra kreditvurdering og hele vejen igennem inkassoforløbet. Læs om hvordan vi har hjulpet andre.
Læs mere

We care

Hos Sergel betyder de mennesker vi møder noget. Indstigt, omtanke og vores personlige passion gør at vi når et godt resultat og fastholder gode relationer. Vi giver vores kunder mulighed for at arbejde med deres kernekompetencer, frem for at fokusere på de ubetalte fakturaer. Vi matcher vores udlæg med menneskers betalingsevne, og gør hvad vi kan for at bidrage til en økonomisk stabil og holdbar løsning. Vores mission er at gøre forretningen mere pålidelig.
Læs mere om vores bæredygtighedsarbejde

Ønsker du at vi kontakter dig?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenunder, så hører du fra os. Denne kontaktvej er for dig som er interesseret i at høre mere om Sergels services. Hvis du har modtaget et inkassopåkrav fra os, kan du ikke bruge formularen, men kan istedet logge på min sag, og sende os en besked der fra.