Services og produkter

Vi tilbyder services, der sikrer en god proces for dig og dine kunder. Vi går meget op i at finde de bedste løsninger.

Kreditscoring

Vi ved, hvem der vil blive langsigtede profitable kunder. Med kreditoplysninger fra Sergel får du avanceret beslutningsstøtte, der giver dig svar i realtid. Vi har udviklet kraftfulde modeller for risikovurdering af både enkeltpersoner og virksomheder baseret på vores lange erfaring med, hvad der kendetegner en god betaler. Sergel giver dig mere end blot en almindelig kreditoplysning. Vi hjælper dig med at sætte de rigtige betingelser i realtid, så du kan føle dig sikker på at give kredit.
Læs mere

Inkasso

Med vores erfaring og inkassoviden sammen med konceptet ”Det gode kundemøde” skaber vi forudsætningerne for hurtigere betaling, samtidig med at dit kundeforhold bevares. Mange manglende betalinger skyldes, at kunder simpelthen har glemt at betale. Med en effektiv og venlig tilgang kan både rykkere og inkasso være en positiv kundekontakt.
Læs mere

Juridiske tjenester

Vi finder de rigtige løsninger til dig, der har brug for hjælp til juridiske spørgsmål.
Læs mere

Køb af fordringer

At sælge fordringer kan skabe en omgående likviditet for din virksomhed, hvilket straks giver en positiv effekt på din bundlinje samt et forbedret cash flow, og du slipper for at skulle følge sagerne gennem længere forløb med inkasso og hvad der hører med dertil.
Læs mere

Abonner på vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev modtager du information om aktuelle begivenheder og nyheder direkte på din e-mail.