Kreditscoring

Kraftig beslutningsstøtte til rentable og ansvarlige lån. Med scoring fra Sergel kan du føle dig sikker, når du giver kredit til både virksomheder og forbrugere. Vi giver lynhurtige svar, så du kan sælge med det samme. Med Sergel er det nemt at afgøre, hvem der vil være langsigtede profitable kunder.

Rentabilitetsbaseret kreditrapportering

Kreditvurdering kræver ofte hurtighed og automatisering, da mange ønsker at gøre handlen med det samme, uden at vente på manuel behandling. Sergel er eksperter i at bestemme rentabiliteten af ​​et kundeforhold, så du kan føle dig tryg ved at forlænge kredit.

Dit system kobles nemt på vores avancerede scoring, der giver lynhurtige svar på, om du bør tilbyde kredit. Det betyder, at dine marketingkanaler kan fokusere på det, de er bedst til; nemlig at sælge mere! Med integreret kredittjek er der ingen grund til at logge ind på separate portaler eller arbejde i flere it-miljøer.

Den store fordel ved Sergels modeller er, at lønsomheden i kunderelationen er sat i fokus. Du får et effektivt, hurtigt og ansvarligt lån, der altid varetager din kundes langsigtede rentabilitet og betalingsevne.

Med Sergel kan du trygt sige ja til flere kunder og holde risikoen på et niveau, du føler dig tryg ved. Modellerne kan naturligvis også tilpasses for at understøtte lige netop din virksomhed på bedste vis.

I tilfælde af at kreditering skulle afvises, giver vi naturligvis underbyggende svar på begrundelsen for afslag. Vi har også et team klar til at udføre manuelle kontroller, hvis det ønskes – alt sammen for at muliggøre flere forretninger.

Helt automatiseret

  • Dine eksisterende systemer bliver forbundet direkte til Sergel
  • Kredittjekket kan foregå automatisk, når du slår kunden op
  • Spar tid og begynd at fakturere med det samme

Lønsomhed i fokus

  • Sergel fokuserer på lønsomheden i din kunderelation
  • Du kan roligt sige ja til mere inden for det risikoniveau, der passer dig
  • Vores database er lynhurtig – du får svar og kan sælge med det samme

Avancerede logik

  • Avancerede modeller udviklet af erfarne analytikere
  • Sergel modtager dagligt opdateret information fra flere forskellige kilder
  • Kredittjek kan opbevares i overensstemmelse med lovkrav

Ønsker du at vi kontakter dig?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenunder, så hører du fra os. Denne kontaktvej er for dig som er interesseret i at høre mere om Sergels services. OBS! Her kan du ikke kontakte os om din sag.