Fik økonomisk pusterum gennem en afdragsfri måned

Med mange udgifter kan økonomien hurtigt føles anstrengt. Adrian kontaktede Sergel, da han havde brug for økonomisk pusterum. Han spekulerede på, om der var nogen måde, hvorpå han kunne lette omkostningerne, om end bare for en måned.

I samtalen med Sergel fortæller Adrian at han i en periode har fået pådraget sig en stor gæld gennem diverse kreditkøb og på spil, men at han for noget tid siden besluttede sig for at få styr på sin gæld. Han var klar over at det ikke ville blive en let opgave, men er opsat på at få klaret det. I stedet for at optage ny gæld for at betale sin nuværende gæld, kontaktede han Sergel, da udgifterne en måned blev lidt for store. Sammen får sagsbehandleren og Adrian samlet alle de relevante oplysninger om Adrians situation.

Sagsbehandleren forklarer Adrian at vi i følge aftalen med kreditoren kan tilbyde en afdragsfri måned per år. Det betyder at han ikke behøver at betale noget i den specifikke måned. Derefter bekræfter Adrian at han ønsker at bruge sin afdragsfrie måned i denne måned. Det giver Sergel muligheden for at sende en ny advisering ud til næste måned. Inden Adrian bekræfter, forsikrer sagsbehandleren at Adrian forstår hvad aftalen indebærer. Adrian vælger derefter at acceptere. Sammen har vi fundet en løsninger, der letter presset for at betale.

Hos Sergel er vi opsatte på at hjælpe alle så meget som vi kan, og på en måde hvor hver enkelt føler at de får den hjælp, der passer til lige præcis dem. Har du brug for hjælp med din sag kan du logge ind på Min Sag, og sende os en besked. Hvis du hellere vil snakke med os, kan du finde telefonnummeret til din sag, i brevet du har modtaget. Du kan også ringe til vores hovednummer på 82337080

Information om afdragsfri måned

En afdragsfri måned er til for at kunne lette det økonomiske pres i en en periode, i dette tilfælde er det en måned om året. Det er vigtigt at være opmærksom på at omkostningerne bliver lavere nu og her, men at den afdragsfrie måned vil skubbe afslutningen af din inkassosag en måned længere bagud. Du slipper derfor ikke for betalingen i det samlede billede, men får derimod lov til at betale den på et senere tidspunkt.

Læs mere

Læs også disse løsninger