Sergels transformationsrejse mod innovation

Sergel befinder sig på en spændende rejse mod at blive en ledende innovatør på det nordiske marked. Vores overgang til at blive en nordisk partner indebærer forandringer på flere niveauer, inklusive udvikling og innovation. Vi har identificeret specifikke fokusområder til at drive denne strategi fremad.

En sammenhængende nordisk organisation
En vigtig del af vores strategi er, at IT og innovation skal være en central, nordisk tilpasset funktion. "Denne funktion vil søge synergier, tilbyde smidighed, sikre udvikling og fremme personlig vækst. Ved at samle kompetencen internt kan vi udnytte vores medarbejderes færdigheder på bedste vis, hvilket vil føre til innovative løsninger for vores kunder," siger Niklas Ruus, Chief Technology Officer Group IT hos Sergel.

Hurtige svar på markedsændringer
Hos Sergel stræber vi efter at løse vores kunders problemer og være deres prioriterede partner. "Vi vil ligge i front og kunne reagere hurtigt på markedsændringer, behov og tendenser. Ved at teste og evaluere nye løsninger arbejder vi metodisk for hurtigt at kunne levere produkter, der skaber værdi for vores kunder og øger vores tilpasningsevne," forklarer Niklas Ruus. "Vi sigter mod at være teknologisk førende og bruge den nyeste teknologi, inklusive AI, for at skabe konkurrencefordele. Ved at bygge egne løsninger kan vi hurtigt tilpasse os markedets behov."

Forbedret cash flow med strategiske ændringer og nytænkning
I de seneste to år har Niklas Ruus ledet udviklingsarbejdet inden for IT på det svenske marked, og virksomheden har set positive resultater af forbedringsarbejdet. "Ved at effektivisere og hjemtage vigtige funktioner har vi forbedret vores cash flow og samtidig ændret vores arbejdsmetoder for at blive mere innovative. Denne rejse er igangværende, og vi ser frem til at implementere lignende ændringer i hele Norden," siger Ruus.

En gnidningsfri kundeoplevelse
Vi ser et øget behov for nordiske løsninger blandt vores kunder, og vi arbejder hele tiden for at skabe en gnidningsfri oplevelse på tværs af grænserne. "Ved at tilbyde data og indgange via API kan vores kunder integrere vores tjenester i deres egne systemer og få adgang til værdifuld information. Dette muliggør en bedre forståelse af kundernes adfærdsmønstre og forbedrede konklusioner gennem samkøring af data," forklarer Niklas Ruus.

Nøglen til succes er hurtig tilpasningsevne
Sergel har taget en mere agil arbejdsmetode til sig, hvor virksomheden kontinuerligt opdaterer og forbedrer sine tjenester. "I stedet for at arbejde med store projekter, der tager lang tid at afslutte, fokuserer vi på hurtigt at levere værdi til vores kunder. Dette gør os mere fleksible og hurtigere, hvilket er afgørende på dagens foranderlige marked. Selvom situationen og behovene ser anderledes ud i forskellige lande, vil vi koordinere og gøre dette sammen. Vi vil udnytte kompetencerne på bedste mulige måde og arbejde tværfunktionelt," siger Niklas Ruus.

Et positivt og støttende arbejdsmiljø åbner op for nye muligheder
Vores mål er at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle føler sig inkluderede og motiverede til at bidrage til vores fælles succes. "Vi ser frem til at fortsætte denne spændende rejse sammen med vores kunder og medarbejdere. Jeg er overbevist om, at vores nye nordiske Tech-organisation vil åbne op for nye muligheder og succeser for os alle," afslutter Niklas Ruus.