Sergel Connect ved Wholesale World Congress 2024

I september deltog Sergel Connect i Wholesale World Congress (WWC) i Madrid, hvor vi engagerede os med kunder og A2P-udbydere. WWC er en af de mest prestigefyldte begivenheder i SMS-branchen, der samler over 1.300 deltagere fra 500 virksomheder. Det gav en unik mulighed for at netværke og etablere forretningsrelationer i en dynamisk og stadigt voksende industri.

For Sergel Connect var begivenheden særligt givende. Udover møder med eksisterende og potentielle nye kunder fik vi dybere indsigt i de nyeste trends og udfordringer inden for beskedbranchen. Diskussionerne fokuserede primært på to hovedtemaer: prisfastsættelse og, frem for alt, en større vægt på kvalitet end tidligere. Markedet udvikler sig hurtigt, og efterspørgslen efter både omkostningseffektiv og pålidelig levering stiger konstant.

Udfordringer i et foranderligt marked
Et af hovedemnerne, der blev diskuteret ved årets kongres, var hvordan stigende omkostninger fra mobiloperatører påvirker serviceudbydere og kunder. Selvom prissætning fortsat er kritisk, bliver kravene til leveringspålidelighed og sikkerhed stadig vigtigere. Nogle udbydere vælger at gå på kompromis med kvaliteten for at reducere omkostningerne, men Sergel Connect fortsætter med at opretholde høje standarder og leverer robuste tjenester uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kvalitet: Altid en prioritet
For Sergel Connect har kvalitet altid været en topprioritet. Det handler ikke kun om at beskytte mod spam og svindel, men også om at sikre, at hver SMS når sin modtager hurtigt og præcist. Dette er ikke noget nyt for os – vi har længe stræbt efter at levere vores kunders beskeder pålideligt og til tiden. I en branche, hvor hver besked tæller, handler kvalitet om mere end bare teknologi – det handler om tillid.

Sergel Connects langsigtede engagement i kvalitet
På trods af markedsændringer har Sergel Connect holdt sig foran kurven ved at forblive engageret i vores langsigtede strategi omhandlende højeste kvalitet. Vi arbejder proaktivt for at sikre, at vores løsninger konsekvent lever op til de høje standarder, som vores kunder forventer. Ved nøje at lytte til vores kunders behov driver vi vores udvikling fremad og tilpasser vores tjenester til deres specifikke krav i stedet for blot at antage, hvad vi mener er bedst. Vores kunders behov er nøglen til vores succes. Gennem kontinuerlig udvikling og forbedring af vores tjenester kan vi sikre pålidelig levering og de højeste standarder.

For os har kvalitet altid været mere end blot en trend – det er grundlaget for alt, hvad vi gør. Vores kunder kan være sikre på, at vi fortsat vil tilbyde en stabil og sikker infrastruktur til deres kommunikation, hvor hver besked når sin destination som forventet.

Med årets udfordringer bag os ser vi frem til fortsat at levere pålidelige og kvalitetsfulde tjenester. Sergel Connect vil fortsat være synonymt med kvalitet og pålidelighed, og vi er klar til at imødekomme fremtidens krav med samme høje standarder som altid.