Sergel sætter fart på AI-udviklingen og tager betydelige skridt fremad

Sergel har gjort betydelige fremskridt inden for AI og automatisering, hvilket har strømlinet kundekommunikationen gennem callbots. Med interne AI-specialister styrker Sergel sin position som en udfordrer i branchen og ser store muligheder for fortsat digital udvikling og innovation.

I de seneste måneder har Sergel gjort betydelige fremskridt inden for AI og udvikling. Virksomheden er midt i en udviklingsfase for automatisering og AI i beskedhåndtering og opkald, og ser spændt frem til resultaterne snart. Målet er at fortsætte med at udfordre branchen gennem digitale fremskridt. Med hjælp fra interne AI-specialister ser Sergel store muligheder for fremtiden.

Styrke i intern ekspertise
Siden begyndelsen af året har Sergel, med hjælp fra sine interne AI-specialister, taget betydelige skridt fremad. Denne interne ekspertise giver Sergel mulighed for at drive sin egen udvikling og styrke sin position som en udfordrer i branchen. Uafhængighed og intern kompetence er store fordele, der viser virksomhedens styrke og ambition.

Callbot i Finland og Danmark opmuntrer til flere betalinger
Et konkret resultat af AI-arbejdet er implementeringen af robotopkald, kendt som callbots. Disse callbots har strømlinet kundekommunikationen og vist sig at være et værdifuldt værktøj til at forbedre kundeoplevelsen og operationel effektivitet.

"Introduktionen af robotopkald har vist sig at være en meget omkostningseffektiv løsning til udgående inkasso, især på sager med mindre gæld, hvor resultaterne har været fremragende. Denne metode sparer tid sammenlignet med menneskelige telefonoperatører, hvilket muliggør over 3600 opkald i timen. Slutkunder kan modtage beskeden når som helst og hvor som helst, og vende tilbage til os, hvis de ikke kan besvare vores første opkald. Det er også en effektiv måde at kommunikere andre sager på, såsom hændelser eller informative opkald til mange kunder samtidigt. Robotopkald muliggør hurtig kampagneopbygning, hvilket gør det nemt at gennemføre ad hoc-kampagneopkald på ingen tid. Vi har også bemærket, at flere mennesker har tendens til at betale efter at have modtaget et opkald," siger Aleksi Pussinen, Teamleder Finland.

I øjeblikket tester Sergel også callbots i Sverige og Norge, som snart vil blive implementeret. De indledende tests har allerede vist positive resultater.

AI er kommet for at blive
"Vi tager nu et vigtigt skridt ved at give grundlæggende AI-træning til vores medarbejdere. AI er kommet for at blive, og for at sikre vores fortsatte udvikling og kompetence, vil vi tilbyde træning, der giver vores medarbejdere al den relevante grundlæggende viden til at håndtere de nye AI-værktøjer og teknologier," siger Pamela Clark, Head of Business Development og ansvarlig for AI-initiativet.

Endnu bedre kundeservice med AI
Sergel ser en fremtid, hvor AI forbedrer både inkasso og kundekommunikation. Ved at analysere kundeadfærd og demografi med AI-drevet scoring og intelligens, kan kommunikationen tilpasses kundens livsstadie og præferencer. Denne differentierede tilgang gør det muligt for Sergel at imødekomme kundernes behov på en endnu mere personlig og effektiv måde.

AI-succeser og fremtidsvisioner
Med intern AI-ekspertise ser Sergel store muligheder for fortsat at udvikle nye løsninger. Virksomhedens ekspertise og viden inden for AI giver den en unik position til at lede branchens udvikling. Sergel vil fortsætte med at udforske, hvordan AI kan bruges til at forbedre ikke kun kommunikation og håndtering, men også hvordan AI kan bidrage til øget rentabilitet, effektivitet og merværdi i hele virksomheden.

AI fortsætter med at være en del af Sergels daglige drift og strategi, og virksomheden er fast besluttet på at fortsætte med at drive innovation og udvikling, og ser frem til at dele flere succeser og indsigter.