Med strategiske løsninger er Sergel den ultimative partner

Sergel stræber efter at være den ultimative nordiske partner med omfattende inkassotjenester og at fremme langvarige samarbejder. Gennem avanceret teknologi og strategisk tilgang leverer Sergel effektive og transparente løsninger, der skaber merværdi for kunderne over hele Norden.

Hos Sergel stræber vi efter at være den ultimative partner ved konstant at forbedre vores tilstedeværelse i hele Norden og tilbyde en omfattende service. Vi erkender, at samarbejde er afgørende for at opnå overlegne resultater og imødekomme kundens behov på bedste vis. En succesfuld partner er en, der kan tilbyde strategiske løsninger og arbejde mod fælles mål, der gavner kunden.

På et marked præget af intens konkurrence og konstant forandring er det afgørende at have en stærk samarbejdskultur, der kan tilpasses forskellige markeder, lande og kundebehov. Dette gør os til en pålidelig partner for langvarige og succesfulde samarbejder.

"Takket være Sergels strategiske tilgang er vi altid et skridt foran. Vores dedikerede team er nøje sammensat for at imødekomme enhver kundes unikke krav. Vi har en bred vifte af kompetencer, der sammen giver en helhedsorienteret og effektiv tilgang til inkasso. Specialisterne på hvert marked er eksperter, der er bekendt med de lokale forhold og kultur. Dette gør det muligt for os at levere løsninger og give vores kunder en konkurrencefordel, uanset marked og land," siger Tore Bye, Commercial Director Sergel Norge.

En proaktiv tilgang er nøglen til at være en pålidelig nordisk inkassopartner. Sergel tager initiativ og handler hurtigt for at sikre effektive og retfærdige løsninger både for kunder og slutkunder.

"Et strategisk forretningspartnerskab indebærer langsigtet engagement og investeringer i samarbejde for at skabe bæredygtige løsninger. Vi udformer en model med strategiske, taktiske og operative planer, overvågning og møder. Proaktivt handler vi på forskellige niveauer i henhold til vores aftalte kundeværnsmodel. Ved konstant at udvikle vores produkter og tjenester frigør vi tid for vores kunder til at fokusere på deres kerneforretning. Vi fremmer udviklingsidéer og tør udfordre eksisterende arbejdsmetoder og processer. Som nordisk partner kombinerer vi lokal service med indsigter fra andre lande for at forbedre vores lokale samarbejde. Gennemsigtighed og tillid er nøglen til et succesfuldt samarbejde," siger Erkki Apo, Senior Sales Manager Sergel Finland.

Med ressourcer og ekspertise fra alle nordiske lande skaber Sergel en dynamisk og innovativ virksomhedskultur, hvor tværfunktionel læring og erfaringsudveksling spiller en central rolle. Dette gør os endnu bedre i stand til at tilbyde omkostningseffektive og værdiskabende kreditstyringsprocesser for vores nordiske kunder.

"Sergel leverer en omfattende inkassotjeneste med høj grad af automatisering og gode integrationsmuligheder. Ved hjælp af maskinlæring og egne scoringmodeller samt betydelig udvikling inden for AI sikrer vi en effektiv inkassoproces med digitale, brugervenlige løsninger både for kunder og slutkunder. Gennem automatiserede rutiner, omfattende rapporteringsværktøjer og integrationer leverer Sergel en gennemsigtig og effektiv proces, hvor kunden får adgang til data og nøgleinformation i realtid. Vores åbne kundeservice-API er designet til, at kunden selv kan få realtidsinformation om en inkassosag via deres egne arbejdsflader," siger Johan Anrog, Nordic Bid Manager hos Sergel.

Sergels åbne kundeservice-API er blandt andet blevet brugt til at reducere driftsomkostningerne og forenkle processen for en af vores nordiske kunder. "Vi skabte en integration mellem vores kundewebinterface (Sergel Online) og kundens eget interface. Integrationen betød, at kunden fik adgang til Sergel Online uden først at skulle logge ind via vores interface. Resultatet blev en forenklet proces, hvor over 300 brugere sparer tid ved ikke at skulle logge ind via webinterfacet for at få adgang til Sergel Online. Den nye forenklede logon-proces resulterede i betydelige tidsbesparelser for Sergels kunde og er et eksempel på, hvordan vi leverer en problemfri oplevelse," siger Johan Anrog afslutningsvis.

Ved at integrere vores specialister og ressourcer over hele Norden stræber vi efter at være den mest pålidelige og innovative partner for vores kunder, uanset deres geografiske placering. Denne nordiske tilstedeværelse sammen med dybdegående samarbejder muliggør kontinuerlig levering af løsninger og stærke relationer, der driver succes for både os og vores kunder.